Har du ide'en har vi løsningen.

Indendørs markedsføring med fantastisk blikfang til en rigtig god pris.

Pap-pyloner, eller totems, er utroligt nemme at transportere og kan stilles op på mindre end 2 minutter. Nemt og enkelt. Afstivere i kernen gør desuden, at pylonen er stabil.

Er dit oplag på 50 stk. og opefter er dette et fremragende alternativ til roll-ups. Pylonen trykkes i CMYK-farver i offset tryk med blank lak og er med tryk på begge sider. Der er mulighed for at differenciere motivet på for- og bagsiden, men da de trykkes i offset, er der dog ikke mulighed for variantskift.

 


 

Priser er ekskl. fragt, moms og grafisk opsætning.


Findes også som covers til butikkers udgangsalarmer. Kontakt os for tilbud.

Ring på tlf. 77 340 150, eller send os en mail.

 

Så nemt stilles en pap-pylon op

 

 

 

Pap-pyloner (totems) er et godt alternativ til roll-ups ved et større oplag. Ligesom roll-ups er de hurtige at opstille og lette at anvende, og bruges ofte til messer og udstillinger. Derudover tilbydes modeller til udgangsalarmer, så du på en og samme tid kan skjule alarmen og brande din virksomhed.

Praktisk information om pap-pyloner

  • Der kan min. bestilles 50 stk. pap-pyloner pr. ordre.
  • Der er ikke mulighed for variantskift, men for differencieret motiv på for- og bagside.
  • Priser forudsætter, at der leveres produktionsklart materiale. Har du brug for grafisk opsætning, kan vi også hjælpe med dette. Kontakt os for tilbud.
  • Leveringstid er typisk 10-15 arbejdsdage, gældende fra modtagelsen af produktionsklart materiale. Vi forbeholder os ret til længere leveringstid i travle perioder og ved større oplag. Spørg os gerne om leveringstiden, når du bestiller din ordre.
77 34 01 50
mail@signmanager.dk