Har du ide'en har vi løsningen.

Vi leverer alle former for profilbeklædning

Brugen af profilbeklædning er en nem og professionel måde at styrke firmanavn og budskaber på, både internt og eksternt.

Profilbeklædning bliver i fremtiden et endnu stærkere våben i mængden af markedsføringstiltag. De fleste virksomheder i denne globale verden har opdaget vigtigheden af en klar og effektiv måde at eksponere virksomhedens logo eller budskab, hver måned, året rundt, alle timer i døgnet og i alle tænkelige situationer.

Hos SignManager handler vi med de største og mest stabile leverandører af profilbeklædning. Har du en specifik forespørgsel, så tøv endelig ikke med at kontakte os.
 

Vi kan påføre logo på flere måder:

  • Digitale transfers (lille oplag)
  • Serigrafiske transfers (store oplag)
  • Broderi

Ring til SignManager.dk på telefon 77 340 150 eller send en mail her, så giver vi et godt tilbud på din forespørgsel til konkurrencedygtige priser.

profil_beklaedning

 

Du har mulighed for at få dit logo på stort set alt, hvad hjertet begærer - også indenfor beklædning. Hvad enten du ønsker brodering på en t-shirt, tryk på cykeltøjet, beklædning til din næste messe - eller noget helt andet. Herover ser du f.eks. SignManagers tekstiltransfer trykt på en hættetrøje til brug som profilering ved et cykelløb. 

 
 

 

77 34 01 50
mail@signmanager.dk