Har du ide'en har vi løsningen.

Reklamegaver og merchandise

Kontakt os for en snak om reklamegaver og merchandise

Med reklamegaver og merchandise kan du på en utroligt let måde få dit logo ud i offentligheden - og kun fantasien sætter grænser for din markedsføring, da vi kan sætte logo på stort set alle materialer. Ring til SignManager.dk på telefon 77 340 150 eller send en mail her, så giver vi et godt tilbud på din forespørgsel til konkurrencedygtige priser.

 

Se vores populære vingaver/vinemballage her.

 

Vi kender det alle sammen. Især på messer får vi stukket noget i hånden med et virksomhedslogo på. Dette kan være slik, såvel som kopper, kuglepenne, paraplyer, papirartikler m.v. Og selvom du måske tænker, at "der er da ingen, der kan huske, hvilken virksomhed det kom fra", så har det en effekt!

 

Man skal blot se et logo en enkelt gang, for at kunne genkende det en anden gang - og endda ofte huske det, hvis man en dag får brug for netop det, din virksomhed kan tilbyde.

Hos SignManager kan vi hjælpe dig med alt indenfor markedføring og branding af din virksomhed. Dette er hvad enten du søger lækre firmagaver til dine medarbejdere, merchandise til en messe, julegaver til dine kunder og samarbejdspartnere - eller noget helt andet.

 

Kontakt os på tlf. 77 340 150, eller send os en mail med dine ønsker til reklamegaver - og så sørger vi for, at din virksomhed kan blive den næste, folk vil huske

reklame_gaver_logo_tryk

Du kan få dit logo på alt dette - og meget, meget mere! Kun fantasien sætter grænser. Send os din forespørgsel, og vi finder den bedste løsning for dig og din virksomhed.

 

Praktisk information om reklamegaver

  • Priser fastsættes som individuelle tilbud til hver opgave/ordre. Kontakt os for tilbud på dine ønsker.
  • Priser forudsætter, at der leveres produktionsklart materiale. Har du brug for grafisk opsætning, kan vi også hjælpe med dette. Kontakt os for tilbud.
  • Priser er altid ekskl. fragt og moms, med mindre andet angives.
  • Leveringstid er varierende alt efter, hvad du bestiller, og er gældende fra modtagelsen af produktionsklart materiale. Vi forbeholder os ret til en længere leveringstid i travle perioder og ved større oplag. Spørg os endelig om leveringstiden, når du bestiller din ordre.
77 34 01 50
mail@signmanager.dk