Har du ide'en har vi løsningen.

Reklamemåtter og tæpper

Effekten på et budskab bliver helt op til 10 gange bedre, når du sender det på en måtte, da vi mennesker helt naturligt kigger ned på det, vi betræder - så vil du have maksimal branding af din virksomhed, anbefaler vi reklamemåtten.

Mange virksomheder bruger mange penge på at få mest muligt ud af deres markedsføring - og hos SignManager gør vi vores bedste for at vores kunder får den bedste markedsføring til lave priser.

 

Hertil er reklamemåtten et rigtig godt bud, da du bl.a. kan kombinere foto, tekst og logo. Alt kan stort set lade sig gøre, og derfor er denne form for markedsføring også yderst rentabel.

 

Skal du bruge et større oplag tilbyder vi også mængderabatter, til bestillinger fra kun 6 måtter. For information om rabatter, klik på links for den måttevariant, du gerne vil bestille. Bemærk Velour og Velour Lux sælges kun ved produktion af min. 5 m2.

 

Priser

Udover de viste reklamemåtter tilbyder Signmanager.dk også reklametæpper efter mål. Reklametæpper er perfekte til f.eks. messer hvor en stand er et afgrænset område.

Se her priser på reklametæpper her

Ring til SignManager.dk på telefon 77 340 150 eller send en mail her, så giver vi et godt tilbud på din forespørgsel til konkurrencedygtige priser.

Se nogle af vores fantastiske priser på reklamemåtter i tabellerne herunder.

De angivne formater er standardstørrelser på de forskellige måttetyper - vi fremstiller også gerne reklamemåtter på specialmål.

 


Pris pr. reklametæppe
 
9 m2 20 m2
Tæppestof 3082,- 5960,-

 

Pris pr. reklamemåtte
 
80 x 120 cm 100 x 140 cm 130 x 180 cm
Filt 452,- 558,- 945,-
Velour 519,- 677,- 1.084,-
Pris pr. reklamemåtte
 
85 x 60 cm 85 x 115 cm 115 x 170 cm
Velour Lux 340,- 625,- 1.314,-
President 1.215,- 1.785,- -

Skal du bruge et større oplag tilbyder vi også mængderabatter, til bestillinger fra kun 6 måtter. For information om rabatter, klik på links for den måttevariant, du gerne vil bestille. Bemærk Velour og Velour Lux sælges kun ved produktion af min. 5 m2.

Tæppestof - Filt - Velour - Velour Lux - President


Fakta om reklamemåtter og -tæpper

Reklame på måtter og tæpper har en helt naturlig virkning. Vi har en tendens til at se, hvor vi går. Altså kigger nedad. Det er årsagen til at effekten 10-dobles. Dette psykologiske faktum udnyttes i floor advertising, som bl.a. kendes fra sportshaller, storcentre og messer.
(Kilde: AGI 404, April 2004).

 

Reklametæppe - Et tæppe med flot og skarp printkvalitet, og med sin super skarpe pris kan alle være med. Egner sig perfekt til messer og andre korttidskampagner, da de nemt og hurtigt rulles ud og pakkes ned igen - helt uden montering med gulvtæppetape el. lign.
Læs mere om reklametæppet og find priser her.

Praktisk information om reklamemåtter

  • Det er muligt at få lavet reklamemåtter i specialformater.
  • Kontakt os for tilbud.
  • Priser forudsætter, at der leveres produktionsklart materiale.
  • Har du brug for grafisk opsætning, kan vi også hjælpe med dette. 
  • Kontakt os for tilbud.
  • Priser er ekskl. fragt og moms.
  • Leveringstid er typisk 7-10 arbejdsdage, gældende fra modtagelsen af produktionsklart materiale. 
  • Vi forbeholder os ret til længere leveringstid i travle perioder og ved større oplag. 
  • Spørg os gerne om leveringstiden, når du bestiller din ordre.
 
77 34 01 50
mail@signmanager.dk