Har du ide'en har vi løsningen.

Roll-up Banner - kampagnepriser fra 595,- i fotokvalitet. Bannerstørrelse 85x200 cm.

En roll-up består af et sammenrullet banner i en metalkassette, der let og enkelt monteres ved at trække banneret ud af kassetten som et rullegardin, og fæstne en stang til systemets bagside. Hos SignManager producerer og monterer vi dit banner på roll-up systemet, så den ved levering hos dig er klar til brug med det samme.


Priser inkluderer et kampagne roll-up system færdigmonteret med banner, samt bæretaske. 
Som standard produceres kampagne roll-ups med 205 gram brændhæmmende polyesterlærred (B1 godkendt), men du kan også få alternative bannertyper. Priserne er baseret på bannerstørrelse 85x200 cm. Kontakt Signmanager for priser på andre størrelser.

Bannertyper til roll-ups

Du kan sagtens få en anden type banner på din roll-up, hvis standardbanneret (205g brændhæmmende polyesterbanner) ikke passer dig.

 

Du kan f.eks. skifte til vores PET-film med satinoverflade, der får motivet til at fremstå super skarpt i fotokvalitet. Bagsiden er med grå lysspærre, der minimerer gennemtrængning af baggrundslys.

Kontakt os på tlf. 77 340 150 eller mail for at høre om alternative bannertyper, og hvad vi anbefaler til netop dit materiale.

 

Skal du bruge et større oplag af roll-ups?
Hvis du skal bruge et større oplag af roll-ups, er der mange penge at spare med vores mængderabatter.
 

Ikke det rigtige system?
Vil du have en smallere roll-up, eller skal kvaliteten af systemet være helt i top? Vi har også flere roll-up systemer at vælge imellem.

 

Over 200 stk.
Kontakt os på tlf. 77 340 150, eller send en mail her for tilbud.

STORE besparelser på store oplag!

Skal du bruge mange systemer til en kampagne eller andet, er der mange penge at spare. Vores storproduktion er effektiv og kvalitetsbevidst, og der er ingen begrænsninger for antallet af varianter, da vi kører det hele digitalt.

Varianter kan evt. mærkes efter ønske.

Bannertyper til roll-ups

Du kan sagtens få en anden type banner på din roll-up, hvis standardbanneret (205g brændhæmmende polyesterbanner) ikke passer dig.

Du kan f.eks. skifte til vores PET-film med satinoverflade, der får motivet til at fremstå super skarpt i fotokvalitet. Bagsiden er med grå lysspærre, der minimerer gennemtrængning af baggrundslys.

Roll-up systemer

Vi har et stort udvalg af roll-up systemer i forskellige størrelser og kvaliteter. Du kan f.eks. vælge dobbeltsidede roll-up's eller roll-up's til udendørs brug. Så hvis kampagnemodellen ikke lige er det du søger, kan vi også sagtens give dig et godt tilbud på en af vores andre modeller. 

Praktisk information om kampagne roll-up

  • Pris er inkl. roll-up system og banner, monteret og klar til opsætning.
  • Leveres med/i sort bæretaske.
  • Ved ordre bedes fremsendt printklar PDF i størrelse 1:1. Ring eller skriv for yderligere informationer og vejledning.
  • Priser forudsætter, at der leveres produktionsklart materiale. Har du brug for grafisk opsætning, kan vi også hjælpe med dette. Kontakt os for tilbud.
  • Leveringstid er typisk 1-3 arbejdsdage, gældende fra modtagelsen af produktionsklart materiale, ved ordrer op til 10 stk. Vi forbeholder os ret til længere leveringstid i travle perioder og ved større oplag. Spørg os gerne om leveringstiden, når du bestiller din ordre.

 

Roll-up bannere er særligt gode til events, salgsmesser, i butikker og meget mere. Det skyldes, at de er et effektivt hjælperedskab til at promovere dit produkter eller budskab.  Mangler du en roll-up banner til din virksomhed? Så kan vi hjælpe dig hos SignManager. Vores roll-up består af et sammenrullet banner i en metalkasse, som let og enkelt kan monteres ved at trække banneret ud af kassetten, som du kender fra et rullegardin. Og herefter fæstnes en stang til systemets bagside. Vores standard bannerstørrelse er 85x200 cm, og ligger til prisen 595 kr. I prisen er inkluderet et kampagne roll-up system færdigmonteret med banner, samt en bæretaske. Vi fremstiller roll-up bannere i flere størrelser. Lige fra A3 størrelse og op til 360 cm. bredde. Du kan altid kontakte os for at få et tilbud få andre størrelser. Vores leveringstid er typisk 1-3 arbejdsdage, gældende fra modtagelsen af produktionsklart materiale 

 

Roll up design  

Hos SignManager har du flere muligheder for at designe dit roll-up banner. Vores standardbanner er et 205 g. polyesterbanner i størrelsen 85x200 cm. Hvis det ikke passer til dit ønske, kan du f.eks. skifte til vores PET-film med satinoverfalde. Det får motivet til at fremstå i en super skarp fotokvalitet. Bagsiden er med grålysspærre, som vil minimere for gennemtrængningen af baggrundslys. Hvis du er ude efter et andet roll-up system, har vi mange andre roll-up systemer, du kan vælge mellem.  

 

Design dit eget flag  

Vil du øge synligheden af dine produkter eller dit budskab? Så vil et roll-up flag være oplagt for din virksomhed. Du kan hos SignManager designe dit eget flag, så det opfylder dine ønsker. Er du på udkig efter et flag med roll up funktion og samtidig super skarp fotokvalitet. Så kan vi hjælpe dig. Hvis du har brug for grafisk opsætning til at designe dit flag, kan vi også hjælpe med dette. Kontakt os for et tilbud i dag.  

 

Roll up banner design  

Vi fremstiller roll-up bannere efter dit ønskede motiv og design. Vi producerer roll-up banner i flere størrelser, kvaliteter og selvfølgelig prisklasser. Uanset hvad du er ude efter, er vi klar til at hjælpe dig og imødekomme dine ønsker og behov. Om det er i forhold til grafisk opsætning eller vejledning, så er vi altid klar til at hjælpe dig, så du får det rette roll-up banner i det ønskede design og i den rette kvalitet.  

77 34 01 50
mail@signmanager.dk