Grafik og layout

Har du idéerne, men ikke midlerne, til at markedsføre din virksomhed? Hos SignManager er vi altid klar med en hjælpende hånd til det tekniske.

Du har måske en idé til, hvordan din næste kampagne skal se ud. Måske har du ikke. Og måske skal du alligevel bruge noget materiale til markedsføring af din virksomhed, så du kan nå ud til hele din ønskede kundekreds. Fortvivl ikke - hjælpen er slet ikke så langt væk.

Hos SignManager sætter vi en ære i at være totalleverandører i visuel reklame - og derfor tilbyder vi selvfølgelig også at hjælpe dig med det grafiske. Vi har dygtige grafikere, der står klar til at hjælpe dig med lige præcis det, du har brug for. Dette gælder hvad enten der er tale om idégenerering og grafisk design, eller blot grafisk opsætning og layout af dine opgaver. 

Vi arbejder i de nyeste versioner af Adobe's programpakke, og kan modtage de fleste filformater. Så skal du have lavet et banner, et visitkort, en folder eller andet, men kun har en PowerPoint eller Word fil, kan vi udfra dette lave opsætningen klar til tryk.

Kontakt os pr. tlf. 77 340 150 eller send os en mail med din forespørgsel.

grafisk_design_opsaetning

Vi kan hjælpe dig med at få dine idéer til at blive til virkelighed! 

 

Praktisk information om grafik og layout

  • Priser for grafisk arbejde beregnes ud fra det anvendte tidsforbrug.
  • Der beregnes typisk en timeløn på 500 kr.
 
 

Brug for hjælp?

Brug for hjælp?

Kontakt os på livesupport eller pr. telefon

Send os en mail
eller ring på

77 340 150

Vi er her mandag til fredag
kl. 08.00-16.00

kontaktformular_mail Send os en e-mail