Har du ide'en har vi løsningen.

Beachflag til enhver lejlighed

Det specielle design, den høje fleksibilitet og den nemme håndtering af beachflaget gør den til én af de bedste marketingsværktøjer til events. Med en højde på op til næsten 4,5 meter er flaget det perfekte værktøj til events og produktlanceringer.

Beachflag er, som navnet antyder, oprindeligt fremstillet til at skabe synlighed ved stranden, men efterhånden har byerne taget dette til sig pga. dets effektivitet. For ganske små penge har du med dette banner mulighed for at skabe enorm synlighed.
Systemet kan bruges både inde og ude og samles på under 3 minutter. En hurtig, nem og billig løsning, hvis det skal flyttes rundt og tages op og ned ofte.

Modeller og størrelser

BEMÆRK: Priser er inklusiv flag med print, stang og enten jordspyd eller lille krydsfod. Klik på størrelsen ved det flag, som du ønsker at downloade skabelon på.

 

CR
Small: 795,-
Flag ca. 55x200 cm.
Medium: 995,-
Flag ca. 60x260 cm.
Large: 1.195,-
Flag ca. 80x340 cm

 

FE
Small: 795,-
Flag ca. 55x200 cm.
Medium: 995,-
Flag ca. 60x260 cm.
Large: 1.195,-
Flag ca. 80x340 cm

 

QU
Small: 795,-
Flag ca. 62x140 cm.
Medium: 995,-
Flag ca. 95x190 cm.
Large: 1.195,-
Flag ca. 115x270 cm

 

SQ
Small: 795,-
Flag ca. 76x260 cm.
Medium: 995,-
Flag ca. 79x355 cm.
Large: 1.195,-
Flag ca. 76x450 cm.

 

Ring til SignManager.dk på telefon 77 340 150 eller send en mail her, så giver vi et godt tilbud på din forespørgsel til konkurrencedygtige priser.

 


 

 


Her kan du se det forskellige tilbehør til beachflag

 

 

 

Beachflag

Med et beachflag kan du billigt og nemt lave reklame om din virksomhed. Beachflag er sammenlignet med andre reklamesøjler en billig måde at reklamere samtidig med, at det er en utrolig effektiv måde, hvorpå man kan reklamere for sin virksomhed.

 

Beach flag – bestil online

Den største fordel ved at bestille et beach flag online er selvfølgelig den bekvemmelighed, som der er ved at handle ting på internettet. Som virksomhedsejer eller ansvarlig for markedsføring i den virksomhed, som man arbejder i, har man ofte travlt og det erkender vi hos SignManager ved at gøre vores sortiment af beach flag tilgængeligt online. Så frem du ønsker at bestille dine fremtidige reklameartikler hos SignManager, skal du blot kontakte os, og så står vi klar til at hjælpe dig.

 

Beachflag med tryk

Hos SignManager kan du designe dit eget beachflag med tryk, tekst eller noget helt tredje. Mulighederne er mange, når det kommer til at reklamere ved hjælp af beachflag. Hvis du mangler inspiration til, hvordan designet på dit beachflag skal se ud, så kan du altid kontakte os. Vi har stor ekspertise i at lave beachflag, og vi har derfor set et væld af forskellige design på de beachflag, som vi tilbyder her hos SignManager.

 

Beach banner

Beach banner og et beachflag er to forskellige ord, som hovedsageligt dækker samme begreb. Hos os hos SignManager kan du finde hele fire forskellige former, og det er derfor muligt at vælge det design, så du får det beach banner, som falder mest i din smag. De fire forskellige design fås i forskellige størrelser, hvoraf det største er hele 4,5 meter højt. For at fange blikfanget for så mange potentielle kunder som mulig, er det naturligvis bedst at vælge det største beach banner.

 

Tilbehør til beachflag

Vore beachflag leveres komplet med stang og krydsfod eller jordskrue. Det kan være nødvendigt at lave visse tilkøb i visse tilfælde, så beachflaget er solidt opsat. Et nærliggende tilkøb er en pladefod til beachflag. Med en pladefod sikrer du, at dit beachflag ikke er påvirket af de stærke vinde, som vi har her i Danmark.

 

 

 


77 34 01 50
mail@signmanager.dk