Har du ide'en har vi løsningen.

Bannere og flag til de helt rigtige priser

 

Når det kommer til visuel markedsføring er et banner eller flag den perfekte løsning. Et hegn, en flagstang eller bare en åben plads, og du har alletiders mulighed for at sætte dit navn eller logo fast i tilskuerens erindring.

 

 

 

Klik på billederne og læs mere om vores banner- og flagtyper. Du kan selvfølgelig også kontakte os, hvis du har specielle ønsker eller forespørgsler - eller hvis du bare er i tvivl om, hvad du skal vælge. 

Kontakt Signmanager på telefon 7734 0150 eller send en mail til os mail@signmanager.dk

 

Reklamebannere kan få dit budskab op i kæmpe størrelse. Signmanager leverer alt fra små bannere til information på eksempelvis hegn omkring en by7ggeplads til kæmpe bannere til montage på et stillads. De såkaldte stilladsbannere printet på mesh stof med huller i så vinden kan blæse igennem.

 

Beachflag er den fleksible løsning, hvor du kan tage dit logoflag med dig, hvor du vil om det er til løbsarrangementer, markeder eller hjemme foran din butik, så du får fjernkending på din butik.

 

Kig også på vore fine banner displayes. De er velegnet til reklamer på´eksempelvis golfbaner eller andre sportsarrangementer.

77 34 01 50
mail@signmanager.dk