Har du ide'en har vi løsningen.

Front-lit PVC-banner

Bestil domede klistermærker her

 

Et front-lit PVC banner minder om en tyk voksdug, og er derfor et utrolig slidstærkt banner, der med fordel kan bruges i mange forskellige sammenhænge. Banneret kan nemt rengøres og tørres af med blot en våd klud, og det bliver ikke påvirket af hverken sol eller fugt. Med et front-lit PVC banner kan du skabe en fantastisk reklamesøjle for din virksomhed, og det er en fleksibel løsning, der kan monteres på mange forskellige overflader og nemt pilles ned igen. Det kan være, du mangler noget reklame op ad et stålhegn eller en anden facade, der ikke er glat. Her vil et PVC banner være den perfekte løsning, og ændrer du pludselig mening, kan du nemt flytte banneret til en anden placering. Det er dermed også nemt at udskifte banneret, hvis du i perioder skal reklamere for særtilbud eller kampagner omkring højtiderne.

 

Hos SignManager står vi med glæde for at designe, producere og montere dit nye front-lit PVC banner. Dette banner giver dig uendeligt mange muligheder for at sætte et personligt præg på reklamen og eksponeringen af din virksomhed. Måske er du selv fyldt med ideer til både farver, tekst, grafisk designs mm., men hvis du har brug for professionel vejledning, kan du altid finde det hos os. Vi kan lave dem i et hav af størrelser og former alt efter, hvad dine ønsker måtte være. 

Køb et front-lit PVC banner hos SignManager

Går du med overvejelserne om at investere i front-lit PVC banner, så lad os hjælpe dig. Vi sørger for nogle gode priser, og vi skræddersyr en løsning og et tilbud til netop dig. Vores dygtige montører sørger for korrekt opsætning, og du behøver derfor stort set ikke gøre andet end at hjælpe med at udforme et design – vi klarer resten. Ring på telefon 77 340 150 og få en snak om mulighederne. Vi ser frem til høre fra dig.

77 34 01 50
mail@signmanager.dk