Har du ide'en har vi løsningen.

Ring til SignManager.dk på telefon 77 340 150 eller send en mail her, så giver vi et godt tilbud på din forespørgsel til konkurrencedygtige priser.

 

Klistermærker i alle farver og faconer

Vi kan levere mere eller mindre alle typer af udskårne klistermæker/stickers/labels - uanset hvor skarpe hjørner og vinkler mærkerne skal have.

Gør dig og din virksomhed bemærket med dine helt specielle klistermærker, stickers og labels i alle størrelser og former - og til alle formål.

Med vores in-house printere kan vi printe stort set alle former for klistermærker, stickers og labels, uanset størrelse, form og antal. Klistermærkerne printes i CMYK og konturskæres direkte i maskinen, og der er derfor nærmest ingen grænser for, hvad vi kan producere.

Er du i tvivl om hvorvidt klistermærkerne kan anvendes til netop dit formål sidder vi altid klar ved telefonen, så du kan få et godt råd.

Vi har desuden et stort udvalg af folier til forskellige formål. Hvad enten du skal bruge klistermærker til permanent eller midlertidig opsætning, til montering på skilte, vægge, gulve, biler - eller noget helt andet - så kan vi levere det.

Kontakt os på tlf. 77 340 150, eller send en mail med din forespørgsel eller for tilbud på stickers og labels.


Finish

Lamin​ering - for ekstra holdbarhed
Når mærkerne er printet kan de klare "vind og vejr" samt næsten alle rengøringsmidler i op til 4-5 år. Ønsker du derudover at dine klistermærker eller streamers, også kan klare fysisk slid? Det kan være slid fra bil-vaskehallen, skraberen fra afvaskning af butiksruden eller andet. Med laminat holder mærkerne til næsten alt.

Vi kan pålægge en UV-bestandig laminat til dine klistermærker. Det er en klar folie, som lægges over mærkerne og som ikke går udover kvaliteten i printet. Du kan vælge mellem en semi-mat og en blank laminat.

Vi kan også laminere klistermærker, som skal bruges til gulvreklame. Hertil bruges en speciel og godkendt skridsikker laminat.

OBS! Husk at gøre opmærksom på, hvis klistermærkerne skal bruges til gulvreklame, så vi allerede i opstarten kan være opmærksomme på dette.

Klistermærker på ark

Klistermærker på ark printes i CMYK og konturskæres direkte i vores Roland digital-printere, og du kan derfor få dine mærker præcis som du ønsker dem.
 
Praktisk information om klistermærker på ark

•    Mærkerne leveres på ark á ca. A4-størrelse med mindre andet er aftalt.
•    Priser forudsætter, at der leveres produktionsklart materiale. Har du brug for grafisk opsætning, kan vi også hjælpe med dette. Kontakt os for tilbud.
•    Priser er ekskl. fragt og moms.
•    Leveringstid er typisk 1-3 arbejdsdage, gældende fra modtagelsen af produktionsklart materiale. Vi forbeholder os ret til længere leveringstid i travle perioder og ved større oplag. Spørg os gerne om leveringstiden, når du bestiller din ordre.

 


Laminat påføres klistermærkerne med vores RollsRoller Flatbed Laminator.
77 34 01 50
mail@signmanager.dk