Har du ide'en har vi løsningen.

Logo Klistermærke & logo Stickers - Labels er en effektiv måde at skabe synlighed om din forretning

 

Du har sikkert oplevet, at du ikke kan lade være med at læse de stickers, der sidder i bagruden af bilen foran? Årsagen er, at øjnene altid vil søge efter noget at beskæftige sig med - især, når man sidder i kø, eller holder for rødt.

Hos SignManager kan du få designet og produceret stickers og labels i den bedste kvalitet, til lave priser, som sikrer optimalt blikfang hos dine kunder. Vi har en løsning på næsten alle forespørgsler. Dét vi ikke kan klare i huset, har vi dygtige og professionelle samarbejdspartnere til at klare.

Hos os findes ikke ordet "standard" - vi har ingen mærker liggende på lager til "ud-af-døren" salg, og derfor har vi heller ingen standardpriser på klistermærker. Alle opgaver produceres på bestilling, og vi laver et tilbud specielt til dig.

Med vores in-house digital-printere kan vi printe på rigtig mange forskellige materialer, lige fra bannere til klistermærkefolie, Roll-up-bannere og meget mere.

Vi printer på ruller, som er op til 1,37 m brede x 50 lbm. Vores maximale printbredde er 1,30 m.
Alle vores materialer er udendørs holdbar i mindst 4-5 år, både medierne og den serigrafiske blæk.


Kontakt os her eller ring på tlf. 77 340 150, eller her, og hør nærmere om vores gode tilbud og særlige kompetencer.

Send evt. layout med. I mailen bedes du oplyse størrelse, form, antal farver (CMYK eller rene farver), hvorledes du har tænkt dig at bruge mærkerne og selvfølgelig, hvor mange mærker, du skal bruge. Vi rådgiver derefter om den mest optimale produktionsmetode.

 


 

Hos SignManager har vi mange års erfaring med at fremstille klistermærker med logo til store såvel som små virksomheder. Du kan få designet og produceret dine klistermærker med logo i den bedste kvalitet til lave priser hos os. Du kan bruge klistermærker med logo, som en del af din markedsførings indsats. Det vil udover at skabe blikfang hos dine kunder, være en mulighed for at gøre indtryk hos kunden. Et klistermærke med dit virksomhedslogo vil give et mere fuldendt og professionelt look. Vores klistermærker kan lamineres, så de kan holde til vind og vejr i op til 5 år. Så uanset om du skal bruge klistermærker med logo til indendørs eller udendørs brug, kan vi hjælpe dig. Hos SignManager kan vi lave dine klistermærker i præcis den farve og form, du ønsker dem. Vi er altid klar til at hjælpe dig, og har en løsning til næsten alle opgaver. Dét som vi ikke kan klare, har vi kompetente og professionelle samarbejdspartnere, som kan løse.  

 

Logo klistermærker og hvordan de kan bruges som reklame  

Du er sikkert allerede klar over, hvor effektive klistermærker med logo kan være. Du kan måske huske, hvordan man næsten aldrig kan lade være med at læse de klistermærker, som er placeret i bagruden af bilen foran. Årsagen er, at øjnene altid vil søge efter noget at beskæftige sig med – det er især, når man sidder i kø, eller holder for rødt. Logo klistermærker er en effektiv og nem måde at få spredt opmærksomhed omkring din virksomhed. Du kan med stor fordel anvende klistermærker med logo i din markedsføring. De kan bruges i din virksomhed, når du sender leveringer til kunder, i din butik for at fremme dit budskab, og generelt til fange mere opmærksomhed omkring dit brand.  

 

Klistermærker med logo på rulle  

Gør din virksomhed mere bemærket med klistermærker med logo på en rulle. Vi kan fremstille stickers med logo på en rulle i alle størrelser og former – og til dit formål. Vi har med flere års erfaring hjulpet utallige virksomheder med at skabe mere blikfang fra kunder og potentielle kunder med klistermærker med deres logo på. Klistermærker på rulle udstanses med form, derfor kræver det en stanseform i den rette form og størrelse. Vi har allerede mange forskellige stanseforme, som du kan vælge at tilpasse din klistermærker efter. Men vi kan også fremstille en stanseform specielt efter dine ønsker. Har du brug for grafisk opsætning, er vi også klar til at hjælpe med dette.  

77 34 01 50
mail@signmanager.dk