Har du ide'en har vi løsningen.

Bestil klistermærker på rulle her

 

Klistermærker på rulle

"Kan det klistre, kan vi levere det!" er vores motto. Gør dig og din virksomhed bemærket med dine helt specielle stickers og labels i alle størrelser og former - og til alle formål.
Vi kan lave dine klistermærker i præcis den form og størrelse, du ønsker dem. Da klistermærker på rulle udstanses med form, kræver det en stanseform i den rette form og størrelse. Vi har mange forskellige stanseforme, du kan vælge at tilpasse dine mærker efter, men vi fremstiller også gerne en stanseform helt specielt til dine ønsker.

Kontakt os på tlf. 77 340 150, benyt vores livesupport eller send en mail for tilbud.

Finish

Beskyttelseslak - for ekstra holdbarhed
Når mærkerne trykkes serigrafisk, kan der påføres en lak, som ekstra beskyttelse til dine mærker, så de også kan klare fysisk slid. Det kan være slid fra bil-vaskehallen, skraberen fra afvaskning af butiksruden eller andet.

Vi kan også lakere mærker, som skal bruges til gulvreklame. Hertil bruges en speciel og godkendt skridsikker lak.

OBS! Husk at gøre opmærksom på, hvis mærkerne skal bruges til gulvreklame, så vi allerede i opstarten kan være opmærksomme på dette!

Praktisk info om klistermærker på rulle

•    Klistermærker på rulle trykkes serigrafisk og udstanses. Du kan få lige den form, du ønsker til dine mærker, da vi også fremstiller stanseforme.
•    Praktisk information om klistermærker på rulle
Mærkerne trykkes serigrafisk.
•    Klistermærkerne udstanses med stanseform.
•    Der kan forekomme udgifter til produktion af stanseform. Spørg gerne, inden du bestiller.
•    Priser forudsætter, at der leveres produktionsklart materiale.
•    Har du brug for grafisk opsætning, kan vi også hjælpe med dette.
 

Priser er ekskl. fragt og moms.
Leveringstid er typisk 7-10 arbejdsdage, gældende fra modtagelsen af produktionsklart materiale. Vi forbeholder os ret til længere leveringstid i travle perioder og ved større oplag. Spørg os gerne om leveringstiden, når du bestiller din ordre.
 
77 34 01 50
mail@signmanager.dk