Har du ide'en har vi løsningen.

Reklamebannere i stof, mesh eller PVC

Vi producerer reklamebannere i høj kvalitet - til lav pris! Hos Signmanager er der ingen standardstørrelser, for vi tilpasser bannerne præcist til det formål, du skal bruge dem til. Kontakt os for hjælp til hvilket banner, der egner sig bedst til din opgave.
Gennem 15 år i branchen er vort knowhow stort, og vi hjælper dig gerne med at finde det rette materialevalg til netop din opgave!
 

Beregn prisen på dit banner

Vi har også et bredt udvalg af efterbehandlingsmuligheder til dit banner:

 • Metaløjer
 • Isvejsede plastøjer
 • Indsyede rundstokke
 • Klemmelister
 • Løbegange osv.

Alt leveres klar til opsætning.

Bestilling kan ske ved kontakt på tlf. 77 340 150 eller via e-mail her.

Bannertyper

Sådan beregner du din bannerpris

1. Beregn kvadratmeterforbrug
For at få det samlede kvadratmeterforbrug, skal du foretage følgende udregning:

​Bannerets bredde x bannerets højde x antal bannere = samlet materialeforbrug i m2.

Udregningen forudsætter, at alle mål er regnet i meter. Gentages om nødvendigt, hvis der er flere størrelser bannere og lægges til sidst sammen til ét samlet kvadratmeterforbrug.

 

2. ​Beregn prisen
Prisen for bannere varierer efter materialeforbruget. Din pris beregnes derfor efter den prisgruppe, hvorved dit kvadratmeterforbrug falder indenfor.

Under 10 m2
Kvadratmeterforbrug x 147 kr. + 400 kr. (opstart)

 

10-20 m2
Kvadratmeterforbrug x 133 kr. 

 

20-50 m2
Kvadratmeterforbrug x 127 kr.

 

50-100 m2
Kvadratmeterforbrug x 125 kr.

 

Over 100 m2
Kontakt os på tlf. 77 340 150 eller mail for tilbud.

Alle priser er ekskl. fragt og moms

 

3. Vælg bannertype og finish
Vi har et bredt udvalg af efterbehandlingsmuligheder og bannertyper, du frit kan vælge imellem.

 1. Hvilken bannertype skal dit banner være i?
  • Front-lit PVC.
  • Mesh.
  • Stof.

 

 1. Vælg finish
  • Monteringsøjer rundt i kanten.
  • Løbegang.
  • Vulst/keder.

Beskrivelse af bannertyper

Front-lit PVC reklamebanner - bedst til udendørsbrug og montering op ad massive flader. Materialet er med indvendig vævet struktur, som gør det stærkt i vind og vejr. Et meget holdbart og vejrbestandigt materiale, som også kan benyttes indendørs.
 

Mesh reklamebanner - tillader luftgennemstrømning og er bedst til brug, hvor der er vindpåvirkning fra alle sider. Anvendes primært til udendørs brug, hvor det skal hænge "frit". Mesh stof er fyldt med små huller, som vinden kan blæse igennem. Eneste banner, der godkendt til brug på eks. stilladser. 
Hullerne bemærkes ikke på afstand.


Stof reklamebanner (polyester) - 205g brandhæmmende polyester, mest brugt indendørs, men kan også bruges ude uden problemer. Bruges især til messer og udstillinger. Stoffet kan tåle at blive vasket ved 30°.

Praktisk om bannerproduktion

 • Alle bannere produceres i CMYK-print.
 • Priser er som udgangspunkt inkl. efterbehandling og frit valg mellem "Front-lit PVC", "Mesh" og "Stof" banner, men ændringer kan forekomme. Vi har også andre bannertyper, til andre priser - Forhør dig evt. hos os, inden du bestiller.
 • Priserne er pr. banner.
  Ved samproduktion af flere bannere, kontakt os for tilbud.
 • Ved ordrer under 10 m2 pålægges der et opstartsgebyr. Flere bannere i samme produktion tillægges kun én opstart.
 • Priser forudsætter, at der leveres produktionsklart materiale. Har du brug for grafisk opsætning, kan vi også hjælpe med dette. Kontakt os for tilbud.
 • Priser er ekskl. fragt og moms.
 • Leveringstid er typisk 7-10 arbejdsdage, gældende fra modtagelsen af produktionsklart materiale. Vi forbeholder os ret til længere leveringstid i travle perioder og ved større oplag. Vi kan producere bannere med kortere leveringstid mod merpris. Kontakt os for mere info. Spørg os gerne om leveringstiden, når du bestiller din ordre.

Reklamebanner

Mangler du et reklamebanner eller flere reklamebannere? Så er du kommet til det rigtige sted. Hos SignManager producerer vi reklamebannere i høj kvalitet til en lav pris. Vi har alle størrelser, og er klar til at hjælpe dig. Hos SignManager er der ingen standardstørrelse på reklamebannere. Vi kan tilpasse reklamebannere til præcist det formål, du skal bruge dem til. Vi har en stor knowhow indenfor bannerbranchen, og har gennem 15 år hjulpet adskillige virksomheder med at finde de rigtige reklamebannere i rette materialevalg. Vi har flere slags bannertyper herunder front-lit PVC, mesh og stof. Når du vælger hvilken bannertype, som du skal bruge, bør du overveje bannerets formål og placering. Alle vores reklamebannere produceres i CMYK-print.

  

Billige bannere  

Hos SignManager har vi et stort udvalg af billige bannere i en høj kvalitet. Med mange års erfaring indenfor reklamebannere ved vi, hvor stor en del service er. Vi er er altid klar til at hjælpe dig med at finde et billigt reklamebanner i den rette kvalitet. Kontakt os i dag på tlf. 77340150 eller via e-mail her 

Til top

77 34 01 50
mail@signmanager.dk