Har du ide'en har vi løsningen.

Reklameflag i høj- eller bredformat

Reklameflag skaber effektiv blikfang til billige penge. Vi leverer reklameflag i alle tænkelige former, størrelser, antal og farver i den bedste kvalitet.

Vi leverer reklameflag til en række små, såvel som store, virksomheder i hele Danmark. Vores reklameflag bliver lavet på baggrund af dine behov og ønsker, og fås i næsten alle størrelser, former og farver.

Som tommelfingerregel plejer vi at sige, at flag i Dannebrogsformat (bredformat) skal være ca. 1/4 af stangens højde. Flag i højformat bør være ca. 1/2 af stangens højde. Det kan selvfølgelig afvige, alt afhængig af layoutet.


Priser

Priser er ved køb af 1 stk. printet og færdigsyet flag excl. moms, fragt & grafisk arbejde. Ved flere stk. fremsendes tilbud. 

Kontakt os på tlf. 77 340 150 eller send en mail for tilbud her.

 

Se prisliste for reklameflag her

 

 

*) Ved ordrer under 20 m2 påregnes opstart på kr. 400,-

Flag leveres færdigsyede, monteret med flagkroge og klar til brug.


Flag i højformat er her vist med stænger til at holde flaget udfoldet i vindstille og aflastere ned ad stagen. Disse kan tilkøbes som ekstraudstyr. Pris pr. stk. kr. 495,-

 


Praktisk information om reklameflag

  • På ordrer under 20 m2 påregnes et opstartsgebyr på 400 kr.
  • Priser forudsætter, at der leveres produktionsklart materiale. Har du brug for grafisk opsætning, kan vi også hjælpe med dette. Kontakt os for tilbud.
  • Priser er ekskl. fragt og moms.
  • Leveringstid er typisk 7-10 arbejdsdage, gældende fra modtagelsen af produktionsklart materiale. Vi forbeholder os ret til længere leveringstid i travle perioder og ved større oplag. Spørg os gerne om leveringstiden, når du bestiller din ordre.
77 34 01 50
mail@signmanager.dk