Har du ide'en har vi løsningen.

Filtmåtter

Filtmåtten er en slidstærk og motiv-venlig måtte med en pris, hvor alle kan være med. Måttens overflade kvitterer med en utrolig skarphed og farveægthed. Der er ikke tale om en smudsmåtte. Måttens holdbarhed er 4-20 uger afhængig af anvendelsen. 

Filtmåtten er af 100% nonwoven polyester med skridsikker latex-bagside og en tykkelse på 3 mm.

Reklamemåtter i filt laves i tre standardstørrelser:

  • 80 x 120 cm
  • 100 x 140 cm
  • 130 x 180 cm

Vi kan også lave reklamemåtten på dine ønskemål og kontur, så kan du få lige den reklamemåtte, der passer til dig og din virksomhed!

Skal dit tæppe have en speciel form* så kontakt SignManager på tlf. 77 340 150, eller send en eller send mail for at få et godt tilbud her.

 

*) Specialmål/konturskæring laves i max. format 200 x 2000 cm.

 

Se priser og mål her

 

Filtmåtten er kun 3 mm tyk og har skridsikker bagside af latex, så du kan trygt have den liggende i butikken, foyeren m.v. uden at skulle bekymre dig om dine kunders sikkerhed. Egner sig til kortere kampagner, såsom messer.

Praktisk information om filtmåtter

  • Yderst velegnet til fotografier og motiver.
  • Laves i specialmål og kontur op til format 200 x 2000 cm. Kontakt os for tilbud.
  • Priser forudsætter, at der leveres produktionsklart materiale. Har du brug for grafisk opsætning, kan vi også hjælpe med dette. Kontakt os for tilbud.
  • Priser er ekskl. fragt og moms.

Prisliste

Specialmål/konturskæring laves i max. format 200 x 2000 cm.

Priser er eksl. moms, fragt og grafisk opsætning, og er baseret på, at vi modtager printklar fil efter vores anvisninger. Mangler du materialet, hjælper vi gerne med opsætningen. Kontakt os for tilbud.

 
77 34 01 50
mail@signmanager.dk