Har du ide'en har vi løsningen.

Velourmåtten er utrolig slidstærk og motivet står meget skarpt, hvilket giver måtten et mere luksuriøst udtryk end andre "flade" reklamemåtter. Der er ikke tale om en smudsmåtte. Der anbefales President kvaliteten.. 

Velourmåtten er af polyester/polyamid med skridsikker gummibagside og en tykkelse på 6 mm.

Reklamemåtter i velour laves i tre standardstørrelser:

  • 80 x 120 cm
  • 100 x 140 cm
  • 130 x 180 cm

 

Skal dit tæppe have en speciel form/kontur* så kontakt SignManager på tlf. 77 340 150, eller send en eller send mail for at få et godt tilbud her.

 

 

Velourmåtten er et godt alternativ til filtmåtten, hvis du skal bruge en ekstra slidstærk måtte, til steder med meget trafik, i en længere periode - og du behøver aldrig bekymre dig om dine kunders sikkerhed, da måtten er med skridsikker bagside. 

Praktisk information om velourmåtter

  • Yderst slidstærk.
  • Laves i specialmål og kontur op til format 200 x 2000 cm. Kontakt os for tilbud.
  • Priser forudsætter, at der leveres produktionsklart materiale. Har du brug for grafisk opsætning, kan vi også hjælpe med dette. Kontakt os for tilbud.
  • Priser er ekskl. fragt og moms.

Priser

Specialmål/konturskæring laves i max. format 200 x 2000 cm.

Priser er eksl. moms, fragt og grafisk opsætning, og er baseret på, at vi modtager printklar fil efter vores anvisninger. Mangler du materialet, hjælper vi gerne med opsætningen. Kontakt os for tilbud.

Specialmål/konturskæring laves i max. format 200 x 2000 cm.

Priser er eksl. moms, fragt og grafisk opsætning, og er baseret på, at vi modtager printklar fil efter vores anvisninger. Mangler du materialet, hjælper vi gerne med opsætningen. Kontakt os for tilbud.
 
77 34 01 50
mail@signmanager.dk