Udskåret folie

Et af vores specialer er selvklæbende logoer. Vi kan skære alt fra et enkelt til masseproduktion. Anvendelsesmulighederne er uendelige; Maskiner, vindmøller, skilte, facader, biler, både og trailere er kun nogle få eksempler.

Fordelen ved et udskåret logo er, at der ikke er nogen baggrundsfolie. Det giver et eksklusivt udtryk.

Vi laver logoet i den kvalitet du ønsker, med op til 7 års garanti. De skæres på vores computerstyrede Summasign skærerplotter. Vi er din garanti for den optimale løsning!

Hos os får du:

 • Vejledning om folietype.
 • Vejledning om skrifttyper.
 • Mere end 50 forskellige standardfarver at vælge imellem.
 • Korrekt udførelse.
 • Vejledning i evt. montage.
 • Hurtig levering.

Du skal være opmærksom på:
Når vi skal udskære et logo, skal det være i vektorgrafik. Det betyder, at logoet skal være en grafisk fil, som er fremstillet i et såkaldt "tegneprogram".

Vi kan ikke bruge .jpg, .png, .bmp, "Photoshop .eps" eller andre "pixelsbilleder" - filen kan være i formaterne .ai, "Illustrator .eps", .pdf eller lignende - og skal være outlinet (gælder i særdeleshed tekster).

Ring på tlf. 77 340 150, benyt vores livesupport eller send os en mail og få et godt tilbud.
Hvis du har en fil til tryk, så send denne med - vi modtager mange fil-formater. Vi er behjælpelige med alt fra udkast, udforming og valg af de rette materialer til enhver slags logo eller tekster. Har du ikke et logo, hjælper vi også gerne med design af dette.

 

Vejledninger om udskåret f​olie

Sådan fremstilles udskåret folie
Sådan monterer du udskåret folie

udskaaret_folie_farve

Filen, som den ser ud på skærmen


udskaaret_folie_outline

Filen i såkaldte "outline"


udskaaret_folie_monteret

Udskåret folie bruges ofte til skilte, vinduer og dekoration af biler, da folien ikke falmer i farven, og dit logo dermed vil fremstå som nyt næsten uanset, hvor længe det sidder.

 

Praktisk information om udskåret folie:

 • Fremstilles i gennemfarvet folie, der har sin egen farveskala - vi tilbyder over 50 valgmuligheder.
  Du kan derfor ikke være sikker på, at dine logofarver kan gengives præcist fra CMYK-skalaen. Spørg os endelig til råds, inden du bestiller.
 • Materiale/fil skal leveres fuldt vektoriseret og med lukkede kurver.
 • Filen må desuden ikke indeholde skjulte objekter, punkter eller tegn, da skæreplotteren læser - og skærer - dette, som en del af produktionen.
 • Priser forudsætter, at der leveres produktionsklart materiale. Har du brug for grafisk opsætning, kan vi også hjælpe med dette. Kontakt os for tilbud.
 • Priser er ekskl. fragt og moms.
 • Leveringstid er typisk 1-3 arbejdsdage, gældende fra modtagelsen af produktionsklart materiale. Vi forbeholder os ret til længere leveringstid i travle perioder og ved større oplag. Spørg os gerne om leveringstiden, når du bestiller din ordre.
 
 

Brug for hjælp?

Brug for hjælp?

Kontakt os på livesupport eller pr. telefon

Send os en mail
eller ring på

77 340 150

Vi er her mandag til fredag
kl. 08.00-16.00

kontaktformular_mail Send os en e-mail