Klistermærker og stickers

Sæt stickers og labels på firmabilerne, busser, vinduer og mange andre steder.
SignManager designer og producerer til bundpriser. Kan det klistre, kan vi levere det!

Stickers og labels er en effektiv måde at skabe synlighed om din forretning

Du har sikkert oplevet, at du ikke kan lade være med at læse de stickers, der sidder i bagruden af bilen foran? Årsagen er, at øjnene altid vil søge efter noget at beskæftige sig med - især, når man sidder i kø, eller holder for rødt.

Hos SignManager kan du få designet og produceret stickers og labels i den bedste kvalitet, til lave priser, som sikrer optimalt blikfang hos dine kunder. Vi har en løsning på næsten alle forespørgsler. Dét vi ikke kan klare i huset, har vi dygtige og professionelle samarbejdspartnere til at klare.

Hos os findes ikke ordet "standard" - vi har ingen mærker liggende på lager til "ud-af-døren" salg, og derfor har vi heller ingen standardpriser på klistermærker. Alle opgaver produceres på bestilling, og vi laver et tilbud specielt til dig.

  • Med vores in-house digital-printere kan vi printe på rigtig mange forskellige materialer, lige fra bannere til klistermærkefolie, Roll-up-bannere og meget mere.
  • Vi printer på ruller, som er op til 1,37 m brede x 50 lbm. Vores maximale printbredde er 1,30 m.
  • Alle vores materialer er udendørs holdbar i mindst 4-5 år, både medierne og den serigrafiske blæk.

Kontakt os på tlf. 77 340 150, benyt vores livesupport eller send en mail, og hør nærmere om vores gode tilbud og særlige kompetencer.

Send evt. layout med. I mailen bedes du oplyse størrelse, form, antal farver (CMYK eller rene farver), hvorledes du har tænkt dig at bruge mærkerne og selvfølgelig, hvor mange mærker, du skal bruge. Vi rådgiver derefter om den mest optimale produktionsmetode.

 

Brug for hjælp?

Brug for hjælp?

Kontakt os på livesupport eller pr. telefon

Send os en mail
eller ring på

77 340 150

Vi er her mandag til fredag
kl. 08.00-16.00

kontaktformular_mail Send os en e-mail